El Pintxo Pote gastronòmic del barri antic passarà a fer-se dimecres durant els mesos d'estiu

Fins ara es feia dijous, però degut al volum de feina que els establiments tenen aquest dia de la setmana, s'ha decidit canviar

Redacció
08 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:56h
El Pintxo Pote s'ha consolidat totalment entre els establiments gastronòmics del barri antic. Aquesta proposta de tapa+cervesa a preus populars ha calat fort entre els amants de la cuina de quilòmetre zero. És precisament per això, per l'èxit que té, que els restauradors que participen en la iniciativa han decidit passar a oferir aquesta experiència gastronòmica els dimecres en comptes dels dijous. El motiu no és cap secret: durant els mesos d'estiu, els dos dies laborables que tanquen la setmana són força moguts en quant al nombre de clients.

És per això que durant el maig, juny, juliol, agost i setembre, els dotze establiments que ofereixen el Pintxo Pote, el serviran dimecres. Quan torni el fred i les terrasses tanquin, la iniciativa tornarà a dur-se a terme els dijous.

Els restaurants que oferiran Pintxo Pote seran el Toni's, l'Espai Rubiralta, el Golut, Cal Bisbe, la Vermuteria Santa Rita, l'Espai Plácido, el Quinze, el Do ut des, els 7 Turons, El Rostoll i la Taverna 1913.