Els joves de Manresa afegeixen una activitat de «paintball» al programa d'Estiu Jove 2018

El Casal de joves la Kampana va organitzar el concurs "Keep Calm" en el que podien proposar i escollir activitats

Redacció
07 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:56h
Des del Casal de Joves la Kampana s’ha organitzat el concurs "Keep Calm" per donar la oportunitat als joves de Manresa que proposin activitats per formar part del programa de l’Estiu Jove 2018. Finalment, l'activitat amb més vots ha estat "Paintball", i està previst dur-la a terme el proper 7 de juliol a la llera del riu.
S’han realitzat 8 tallers a diferents instituts de Manresa adreçats als alumnes de 4rt d’ESO i 1r de batxillerat. Aquesta activitat s’ofereix dins el catàleg de tutories de l’Oficina Jove del Bages, a la capital del Bages.
Aquests tallers tenien una doble finalitat, per una banda, donar a conèixer als joves de la ciutat l’existència del Casal de Joves la Kampana i les activitats que s’hi realitzen, i per l’altra, generar un esperit participatiu en la presa de decisions i que els propis joves generin propostes d’activitats que els siguin atractives.

La dinàmica desenvolupada

L'activitat, que té una durada d'una hora, organitza els joves en petits grups i, en aquests fan propostes d’activitats i idees. Després, cada grup presenta la seva proposta i n’escull una que son les que se sotmeten a votació.
Amb aquest treball es pretén potenciar habilitats com parlar en públic, estructuració del contingut a exposar en poc temps, transmetre dinamisme, etc.

Procés de votació

Els i les joves poden emetre el seu vot al Punt al pati que es realitza des de l’Oficina Jove del Bages durant les hores de pati als diferents centres de secundària. També poden votar als dos equipaments juvenils: Espai Jove Joan Amades i al Casal de Joves la Kampana.
Al mateix moment de les votacions els i les joves poden deixar les seves dades i entren a formar part d’un sorteig on el o la jove poden escollir una de tres peces de roba a la botiga Adversus. La guanyadora d'enguany ha estat la Nerea Cantero.