Sallent celebrarà el dia de l'emprenedoria el proper 17 de maig

Al llarg de tot el dia se celebraran xerrades i sessions individuals de consultoria per a emprenedors

Redacció
07 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:35h
L'ajuntament de Manresa organitzarà el proper 17 de maig una jornada a Sallent emmarcada dins de l'agenda d'activitats de la 1a setmana de l'emprenedoria, amb l'objectiu d'arribar als emprenedors del Bages.

Des de les nou del matí fins a les set de la tarda es podrà visitar l'edifici "El Salt", on es donarà informació dels locals comercials disponibles per llogar a la zona comercial de la vila i s'explicaran les facilitats i subvencions que ofereix l'ajuntament per obrir un negoci a Sallent. 

A la tarda se celebrarà l'IDAY, el dia de les idees, amb sessions individuals de consultoria creativa estratègica amb l'objectiu d'ajudar a les persones emprenedores a tirar endavant la seva idea o projecte i amb els consells d'un expert en emprenedoria.

A partir de dos quarts de vuit, emprenedors d'èxit com la cooperativa manresana Fent País, dedicada a la venda de capses regal d'oci i turisme per Catalunya i l'empresa de Sant Fruitós Pons Guitars, que ha revolucionat a escala mundial el món de les guitarres amb els seus cossos intercanviables, explicaran les seves experiències. Una bona oportunitat per escoltar de primera mà testimonis d'emprenedors d'èxit de proximitat.

A continuació es farà una taula rodona moderada per Marc Fernàndez, empresari, conferenciant, expert en consolidació i creixement d'empreses i fundador de diverses Startups, amb les dues empreses convidades i tres emprenedors del viver d'empreses "El Salt"; L'empresa Numon dedicada a la creació, implantació de l'e-commerce, producció online i offline. L'empresa Planet Factory, especialitzada en aplicacions educatives per a mòbils i tauletes amb jocs que s'han traduït a una quinzena d'idiomes i es distribueixen a tot el món. I l'empresa I Tailored Grup, dedicada a la creació i implantació d'aplicacions informàtiques personalitzades, sistemes i disseny web.

Per les sessions individuals de consultoria és necessari reservar hora i confirmar l'assistència a la jornada enviant un correu electrònic o trucant al 93 820 61 92.