Navarcles se suma al projecte «Vincles» per promoure el diàleg i la cohesió entre els seus veïns

Ho farà organitzant un taller obert a tothom que tindrà lloc aquest dissabte al matí a La Creueta

Redacció
07 de maig del 2018
Actualitzat a les 9:49h
Navarcles s'ha adherit, enguany, a la jornada de tallers per al foment de la connivència inscrit a Vincles per la diversitat, un projecte del Consell Comarcal del Bages que ofereix a la ciutadania una experiència positiva de convivència en la diversitat a través de dos moments de trobada; un de local i un altre de comarcal.
 
El projecte Vincles per la diversitat va néixer l'any 2015 de la mà de l'Institut Diversitas amb la voluntat de promoure el coneixement mutu, el diàleg, la col·laboració i la cohesió entre persones d'un mateix territori. L'objectiu és, segons l'entitat, "desmuntar estereotips i prejudicis i promoure la creació de vincles de persones que d'una altra manera no arribarien a coincidir".
 
Així, a través de tallers de teatre, música, dansa, pintura o cuina, el projecte vol demostrar que més enllà de les diferències, és possible conviure i valorar positivament la diversitat. Una diversitat que es viu des d'una perspectiva cultural, de gènere, funcional, generacional i religiosa, entre persones del mateix municipi.
 
La trobada a Navarcles se celebrarà aquest dissabte, 12 de maig, de deu del matí a sis de la tarda (s'hi inclou el dinar), al Centre Cultural la Creueta. Tindrà capacitat per a vint-i-cinc persones i serà gratuïta. Tothom que hi vulgui participar s'ha d'inscriure a la jornada prèviament anant a l'àrea d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament de Navarcles (carrer Fortià Solà, 11, 2n) o trucant al telèfon 93 831 00 11.