Els Tirallongues fan una actuació discreta a Esparraguera

Els Tirallongues han fet llenya en l'intent de 4d7 amb agulla
Els Tirallongues han fet llenya en l'intent de 4d7 amb agulla | Tirallongues
Redacció
07 de maig del 2018
Actualitzat a les 8:58h
Els Tirallongues ha actuat aquest diumenge a Esparreguera juntament amb els Moixiganguers d'Igualada amb motiu del 24é aniversari dels Castellers d'Esparreguera.

La diada que inicialment tenia lloc a la plaça de la Pagesia d'Esparreguera, finalment, s'ha desplaçat al local de la colla castellera d'aquesta localitat per causes meteorològiques.

Després de 2 pilars de 4 d'entrada, Tirallongues iniciava la primera ronda descarregant un 4d7 amb agulla molt solvent i sense problemes, a segona ronda descarregaven un 4d7, un castell que la colla també el té molt per la mà. A tercera ronda mostraven un 3d7 amb agulla amb més dificultats ja que el castell ha cedit just quan l'enxaneta es disposava a descarregar i el castell ha fet llenya, per tant ha quedat com a intent de 3d7 amb agulla. Malgrat la caiguda cap casteller ha patit danys de consideració, finalment tancaven la seva jornada amb un pilar de 5.

Moixiganguers d'Igualada per la seva part mostraven dos pilar de 4 d'inici, un 5 d7 a primera ronda, un 4d7 a segona ronda, un 2d7 a tercera i tancaven amb un pilar d5, uns castells molt segurs i molt ben executats per la colla de l'Anoia.

La colla local dels Castellers d'Esparreguera sortien amb dos pilars de4 d'inici, un 5d7 a primera ronda, un 7d7 a segona ronda, un 4d7 amb agulla a tercera ronda i tancaven amb un bonic vano d5 aixecat per sota, molt bona diada també per la colla bordeus en la celebració del seu 24è aniversari.

Tirallongues ja prepara la seva propera diada que tindrà lloc a Artés el dia 12 de maig en motiu de la diada de colles de l'eix.