El CN Minorisa femení se situa a només una victòria de l'ascens

El creuament de semifinals es jugarà aquest mateix dissabte les 12.00 h. amb l'equip amfitrió, el CN Ciudad de Alcorcón

Redacció
06 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:11h
Les jugadores del CN Minorisa es troben a una victòria de l'ascens a Primera divisió a falta d'un partit de la fase de grups. El creuament de semifinals es jugarà aquest mateix dissabte les 12.00 h. amb l'equip amfitrió, el CN Ciudad de Alcorcón. Un partit amb premi, ja que la victòria porta a la final i l'ascens a la Lliga de Primera divisió estatal. L'altre semifinal es juga entre dos equips B que no poden aconseguir l'ascens al tenir els seus A en la categoria superior.

Victòria contra l'Urbat

Les manresanes es van apuntar divendres el segon partit de la competició davant l'Urbat basc per 12-6, en un partit en que els arbitres van castigar amb molta més severitat les personals a les bagenques. Tot i així, la superioritat de les manresanes va ser manifesta, imposant-se de manera clara en els tres primers parcials. 

Arbitratge de J Godoy i A Aguilera. Van assenyalar onze exclusions a les basques per vuit a les catalanes, ambdos equips van disposar d'una pena màxima. El CN Minorisa va convertir en gol cinc de les superioritats, desaprofitant el penal, per anotar una superioritat i el penal les de l'Urbat.

Parcials: 5-2,3-1,2-0,2-3.

Alineació i golejadores:

CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, A Casasayas, I Peiron1, A Toribio, C Puerta 1, L Flores 1, E Noguera, L Muns 1, J César 2, A Bisbal 6, A César i M Sala.
Urbat ETB: E Akizu, I Urizar, A Ibarrola 2, A Peña 3, J Gómez, A Aguirre, G Pérez, S Leturiaga 1 ,J Felipe, I Santamaria, N Garcia, E Molina

Derrota contra el Cuatro Caminos

En el partit que enfrontava als dos equips més potents del grup d'ascens, les jugadores del CN Minorisa no van poder superar al CN Cuatro Caminos i van caure per 9-3. Les madrilenyes van jugar amb un equip no habitual a la seva competició, ja que van incorporar a jugadores que participen en el primer equip en la Lliga estatal de Primera divisió.

El 4-0, que de sortida van firmar les castellanes va pesar molt en la moral de les de Peirón, que anotaren el seu primer gol en transformar un penal Bisbal, la primera en la taula golejadora de la competició al finalitzar la primera fase de la competició. Però això no va significar una reacció real, i els gols de Puerta i Muns només serviren per mostrar la perseverança de les minoristes.

Arbitratge a càrrec de A. Ivackovic i F. Bedoya. Van assenyalar nou exclusions a jugadores madrilenyes per set i un penal a les manresanes.

Parcials: 2-0, 2-1. 2-1, 3-1.

Alineacions i golejadores:

CN Cuatro Caminos: C Juan, I Martín 1, L Benito, C Benito, N Díaz 1, L López 1, C Puente 1, E Quevedo, E Castelao 2, S Fernández 3.
CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, A Casasayas, I Peirón, A Toribio, C Puerta 1, L Flores, E Noguera, L Muns 1, J César, A Bisbal 1, A César, M Sala.