El CN Minorisa goleja el GEiEG i manté l'esperança d'acabar segon (5-16)

Tot i que la tercera plaça gairebe els assegurarà la permanència, els manresans prefereixen no dependre dels despatxos

06 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:58h
El CN Minorisa va complir amb la seva tasca de superar al GEiEG a domicili (5-16) per tal d'arribar a la darrera jornada de la fase de la lligueta amb possibilitats de ser segons de grup, i aconseguir la permanència, més enllà de la impossibilitat reglamentaria que impedeix al WUA, proper rival dels manresans, d'ascendir.

El partit va ser d'àmplia superioritat bagenca, que tot i l'empat inicial a un gol, després que Estany inaugurés el marcador, va ser evident. Dos gols de Talavera, un altre d'Estany i dos més de Muns, el darrer des de mig camp amb l'electrònic camí del zero, posaven el 2-6 en el marcador, que donava un cop moral als locals i sentenciava el matx. El segon parcial també va ser pels de Ventura, 1-4, signat per Casasayas, Ruiz i Falla, aquest en dues ocasions. Amb 3-10, s'arribà a l'equador del partit.

El mateix resultat parcial , 1-4, va ser el del tercer quart del matx. Serra feia el 3-11, i Ruiz, que anotava el seu primer gol amb el primer equip, Talavera i Falla, els que donaven resposta al quart gol dels gironins.

El darrer període va ser el més tranquil, amb anades i tornades, per arribar a la fi del partit amb el 5-16 final. Gols dels de la riba del Cardener en aquests vuit minuts finals anotats per Estany i Muns, espectacular en el llançament llunyà.

Parcials: 2-6, 1-4, 1-4, 1-3.

Arbitratge a càrrec de M Massegú i J Timblau. Van assenyalar nou exclusions a jugadors locals per quatre i un penal als visitants.

Alineacions i golejadors:

GEiEG: A Reig, E Sangenís, C Cuesta 1, F Rocer, M Ballús, A Atienza, LL Albanell 1, A M Llauradó 1, I Font, V Vilalta, C Donzelli 2, M Riera.
CN Minorisa: I Prieto, X Falla 3, E Casasayas 1, R Ruiz 1, X Serra 1, O Muns 3, I Ruiz 1, X Pelegrín, C Talavera 3, A Estany 3, K Muñoz, G Lafoz i D Calvo.