El Cd'E Manresa espera vèncer el Can Vidalet per assegurar-se la promoció

Els manresans tindran garantida la segona posició si guanyen aquest diumenge al Nou Congost

Redacció
04 de maig del 2018
Actualitzat a les 21:59h
Resten quatre jornades pel final amb 12 punts en joc i el Cd'E Manresa rep aquest diumenge a les 12 del migdia el CF Can Vidalet amb l'objectiu de sumar una victòria que li asseguraria, com a mínim la segona plaça que dona accés a la promoció.

L'altre via és un empat, amb el que haurà d'estar pendent d'una possible victòria de la Montañesa (proper rival a l'Estadi), que seria amb l'únic equip que no tindria tancat l'average. L'empat deixaria sense opció a Can Vidalet i Vic, amb l'average favorable als manresans.

L'entrenador el Cd'E Manresa, Dani Andreu, reconeix que "no comptàvem arribar aquest diumenge, en la situació que hem arribat, fet el pas enrere de Montañesa i Vic, que ens deixa molt a prop d'un dels dos objectius. Tampoc esperàvem que el nostre rival - Can Vidalet- arribes a l'Estadi del Congost en un partit transcendental, en el qual ells també es juguen seguir lluitant per la promoció. De tota manera, segueixo pensant que hem de seguir patint i treballant, ja que mentre puguem, la nostra aspiració és seguir aspirant al Campionat. És la il·lusió que tenim, seguir lluitant pel títol".

De cara a diumenge, el Cd'E Manresa té la baixa ja coneguda de Sergi Soler, i els dubtes de Noah i Roger Escamilla -recentment incorporat del Gimnàstic Manresa-. Ve de guanyar del difícil camp de la UE San Juan Montcada per 2-4.

L'entrenador valora que el Manresa "té un equilibri molt important, amb jugadors amb molta experiència, que saben de què va això i amb jugadors joves molt protegits pels més veterans. Sens dubte, arribem a un moment de la temporada en què s'acumulen esforços físics i mentals importants, però crec que arribem a aquesta situació en el millor moment de la temporada, mental, físicament i a nivell de resultats. La veritat és que, em fa molt feliç veure i viure aquest Manresa".

El Can Vidalet ve de guanyar el duel de tercers, 1-0 amb el C.F. Montañesa. És tercer amb 50 punts amb 13 victòries, 11 empats i 6 derrotes.

Andreu reflexiona que "només hem de veure on estan situats a la classificació, i com arriben al Congost amb ganes i il·lusió de seguir lluitant en la lliga i en la promoció. Com a grup i equip, és el més cohesionat i conjuntat, amb molts anys treballant junts. Tenen una idea molt clara del que són i el que volen fer i això els fa molt forts".