L'EPSEM clourà dissabte els programes de matemàtiques per a secundària

7demates i Anemx+matemàtiques han agrupat una cinquantena de nois i noies amb interès per a aquesta matèria

Redacció
04 de maig del 2018
Actualitzat a les 14:10h
La Escola Politècnica Superior d'Engnyeria de Manresa acollirà aquest dissabte la cloenda dels programes 7demates i Anemx+matemàtiques, dirigit a estudiants de secundària.

Els mesos d'aquest curs han estat intensos i ja arriba la cloenda dels programes 7demates i Anemx+matemàtiques, que ha agrupat a la UPC de Manresa, més de 50 nois i noies amb talent per les matemàtiques seleccionats l'octubre de 2017 entre els inscrits d'almenys 7 comarques, des d'Igualada fins a Vic, la Seu d'Urgell, Berga, Olesa...

Al llarg de les sessions del curs, els nois i noies participants han gaudit i han aprés amb temes variats i sessions ben diverses, treballant i resolent reptes. Els professors i professores que els han acompanyat, de la universitat i de secundària, han treballat de valent per preparar sessions amb material únic i innovador, i confessen que també han après i s'ho han passat bé.

L'experiència confirma que hi segueixen havent nois i noies amb interès per a les matemàtiques, i ha despertat l'interès d'associacions i empreses que li donen suport.

Aquest dissabte dia 5 de maig de 10h a 13h se celebrarà la sessió final de cloenda a la UPC Manresa, amb una sessió més lúdica, amb reptes per superar, i formes per veure i tocar, amb una part oberta a les famílies.