Dilluns començarà la pavimentació de les dues rotondes de la carretera de Viladordis

Les obres s'allargaran fins a dijous

Redacció
04 de maig del 2018
Actualitzat a la 13:48h
El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha comunicat que, dins dels treballs de les obres de millora de la carretera de Viladordis de Manresa, dilluns s'iniciaran els treballs de pavimentació final de les dues rotondes.

Amb motiu d'aquests treballs les afectacions a la mobilitat seran les següents:

Dilluns 7 de maig: Es realitzaran els treballs de la rotonda oest, de manera que el trànsit es regularà en pas alternatiu amb personal d'obra per la part de la rotonda no afectada. Es tallarà al trànsit de vehicles al Camí del Grau i al Camí dels Tovots quan  es realitzin els treballs de pavimentació coincidents amb els accessos d'aquests camins amb la rotonda.

Dimarts 8 de maig: Es realitzaran els treballs de la rotonda est, de manera que el trànsit es regularà en pas alternatiu amb personal d'obra per la part de la rotonda no afectada. Es tallarà al trànsit de vehicles al Camí particular quan  es realitzin els treballs de pavimentació coincidents amb els accessos d'aquests camins amb la rotonda.

Dimecres 9 i dijous 10 de maig: Es realitzaran els treballs de la carretera de Viladordis, de manera que el trànsit de vehicles es regularà en pas alternatiu amb personal d'obra.