Cardona promocionarà el comerç local oferint canvis de «look»

Hi haurà una carpa on es faran els canvis d'imatge
Hi haurà una carpa on es faran els canvis d'imatge | AjCdn
Redacció
04 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:01h
Els cardonins que ho vulguin tindran diumenge l'oportunitat de sotmetre's a un servei exprés gratuït d'assessoria personalitzada amb pautes d'estilisme en roba, complements, maquillatge i pentinat. Es durà a terme el diumenge 6 de maig al Passeig de la Fira en el marc de la tercera edició de la iniciativa Enamora't del teu comerç, organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cardona, a través de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, i amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC).

Enguany l'assessorament anirà a càrrec de les estilistes i personal shoppers Montse Guals i Elisabet Olivé, fundadores de l'empresa Quémepongo. Aquesta activitat, oberta als adults, començarà a les deu del matí i s'allargarà fins a les dues del migdia. Es concep com una acció de promoció del petit comerç cardoní, en tant que els participants podran emprovar-se els articles o gaudir dels serveis dels establiments que hi prenen part, entre botigues de roba i complements, sabateries, centres d'estètica i perruqueries. A més, se'ls obsequiarà amb vals de descompte dels establiments col·laboradors.

Tothom qui passi per la plaça el dia 6 al matí serà convidat a aquest canvi de look i endur-se una foto professional de record de l'experiència. Amb tot, si es formen cues, tindran preferència les persones que s'hagin inscrit prèviament a l'activitat. Es pot fer trucant al telèfon 938692287, o bé enviant un correu electrònic a rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat.
Arxivat a