La piscina acollirà diumenge els millors nedadors alevins en el Trofeu Ciutat de Manresa

Equip aleví de natació del CN Minorisa
Equip aleví de natació del CN Minorisa | CNM
Redacció
03 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:08h
Aquest diumenge les piscines municipals de Manresa es vestiran de gala per a rebre 271 nedadors, 136 noies i 135 nois, en representació de vint clubs d'arreu del principat i de la veïna Andorra, en el marc del Trofeu Ciutat de Manresa de natació. El CN Vilafranca serà el club amb més nedadors inscrits, seguit de CN Minorisa i CN Lleida.

La competició se celebrarà en dues sessions, la del matí té previst el seu inici a les 9.30 h, i la de la tarda a les 16.00 h. La competició aplegarà nedadors i nedadores de la categoria aleví, es a dir per a joves nascuts els anys 2004, 2005 i 2006, en categoria masculina i 2005 i 2006 en femenina.

El programa de competició inclou les proves dels 100 i 200 metres de cada un dels estils, més els 400 metres estils individuals, més uns relleus de 4x100 metres estils, en homes i dones.

El gran atractiu d'aquesta competició és que es neda en piscina de 50 metres, una de les primeres ocasions que tenen els nedadors per a contactar amb una piscina de mides olímpiques.

La competició, organitzada pel CN Minorisa amb el suport de l'Ajuntament de Manresa i Aigües de Manresa, premia, individualment, als tres primers classificats per prova i categoria amb medalla, i col·lectivament als tres primers clubs classificats en la suma de punts obtinguts pels tres primers classificats per prova de cada entitat.

També està establert un lot de productes esportius per a les tres millors marques de la competició, masculina i femenina, segons la taula FINA, donats per Prada's Sport.