La Coma Big Band i la Sant Andreu Jazz Band s'uniran en un concert al Kursaal

Dissabte es podrà escoltar el millor repertori de cada Big Band amb intercanvis de solistes i un final conjunt amb les dues bandes dalt l'escenari

Assaig de la Coma Big Band
Assaig de la Coma Big Band | Conservatori
Redacció
03 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:24h
La Sala Gran del Kursaal acollirà el proper dissabte 5 de maig a les 21h, el concert de la Coma Big Band i la Sant Andreu Jazz Band que s'uneixen en un concert únic que reunirà a una quarantena de joves músics d'alt l'escenari. 

En el concert del Kursaal es podran sentir una selecció del millor repertori de cada Big Band, amb intercanvis de solistes entre les dues i un gran final amb les dues bandes a l'escenari tocant juntes. Un concert de jazz amb improvisacions, swing i doble dosi d'energia. 

La Coma Big Band del Conservatori de Música

La Coma Big Band, creada el curs 2015/16, està formada per joves de 13 a 20 anys, alumnes de grau professional del Conservatori de Manresa i sota la direcció musical de Jordi González. Va néixer com una assignatura del departament de jazz, però l'entusiasme dels joves músics els ha portat cada any a preparar un concert amb el repertori característic de les Big Bands de les diferents èpoques. La Coma Big Band del Conservatori de Música està integrada per: 

- Saxos: Pau Jorba, Aina López, Laura Santamaria, Laura Rebollo i Albert Company.
- Trompetes: Isaac Vidal, Carles Pons, Cesc Badia, Pau Sánchez i Arnau Rodríguez.
- Trombons: Martí De Las Heras, Roc Tàpia, Jaume Heras i Pol Sosa. 
- Piano: Xavier Ricarte
- Contrabaix/ baix elèctric: Núria Casas
- Guitarra: Ricard Cots i Marina Lluch.
- Bateria i percusions: Oriol Panadès, Miquel Pinazo i Arnau Caelles.

La Sant Andreu Jazz Band

La Sant Andreu Jazz Band és una formació nascuda al barri de Sant Andreu (Barcelona) l'any 2006 sota la direcció de Joan Chamorro. Onze anys d'il·lusió, de treball i de resultats màgics constatats en 7 treballs en format CD i DVD, en una pel·lícula, i en 9 àlbums protagonitzats
per alguns dels joves talents que formen o han format part de la Sant Andreu Jazz Band, com ara Andrea Motis, Rita Payès i Èlia Bastida. La Sant Andreu Jazz Band està integrada per: 

- Saxos: Koldo Munné, Nil Galgo, Irene Mata, Alba Esteban, Marçal Perramon, Joan Martí, Joana Casanova i Èlia Bastida 
- Trompetes: Elsa Armengou, Víctor Carrascosa i Alba Armengou 
- Trombons: Rita Payés, Arnau Sánchez i Max Tato
- Base rítmica: Abril Saurí (bateria i veu), Miquel Casanova (contrabaix), Ton Felices (contrabaix), Carla Motis (guitarra) i Jan Domènech (piano).

Les entrades per veure la Coma Big Band i la Sant Andreu Jazz Band tenen un preu de 15€ (12 euros amb Carnet Galliner, majors de 65 anys i Escoles de Música; 10 euros menors de 25 anys). Més informació a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet.