L'Escola Joviat va celebrar divendres la seva 58a edició dels Jocs Florals

58a edició dels Jocs Florals de la Joviat al pavelló de l'escola
58a edició dels Jocs Florals de la Joviat al pavelló de l'escola | Joviat
Redacció
02 de maig del 2018
Actualitzat a la 13:51h
El passat divendres va tenir lloc a l'Escola Joviat l'acte de cloenda de la 58è edició dels Jocs Florals al pavelló de l'Escola, que estava ple d'alumnes, familiars i professors. Els Jocs Florals s'han portat a terme des dels inicis de la fundació de Joviat i han tingut una gran importància al llarg de tots aquests anys.

L'acte va ser presentat per Rosa Vilaseca, coordinadora de primària, i presidit per Jordi Vilaseca i Gemma Guerra, director pedagògic i directora d'ensenyaments obligatoris, respectivament. A la taula presidencial i com a jurat s'hi trobava una representació de mestres i familiars, així com alumnes d'ESO i una exalumna estudiant de periodisme.

Per als alumnes de 1r a 4t, el tema era de lliure elecció, i els de 5è i 6è ja van escriure sobre les temàtiques pròpies dels Jocs Florals: Fe, Pàtria i Amor. Els poemes que parlen de la  fe són premiats amb una flor que s'anomena  viola, els de la pàtria es premien amb una englantina i els poemes sobre  l'amor es reconeixen amb una flor natural.

En acabar l'entrega de premis es va  amenitzar l'acte amb una actuació musical dels nens i nenes de l'escola.