El barri Vic-Remei s'omplirà de música durant les pròximes sis setmanes

El barri oferirà propostes lúdiques i d'oci fins al proper 15 de juny

Redacció
02 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:22h
Durant les pròximes sis setmanes el barri Vic-Remei es guarnirà de música acollint la XXV edició dels músics al carrer i la XXIII de les Nits musicals, en el marc de les Festes del barri.

XXV Músics al carrer i activitats

A partir de les sis de la tarda del proper dissabte 5 de maig es duran a terme un seguit d'activitats al barri Vic-Remei. En els carrers Jacint Verdaguer, Verge de l'Alba, Plaça Cots, Plaça de l'Hospital i a la Plaça dels Drets es podrà gaudir de diferents actuacions de diversos grups corals i instrumentals de la comarca. Simultàniament, també s'organitzarà una xocolatada popular i una activitat d'inflables per els més petits, una trobada de puntaires, una tómbola i una exposició de manualitats realitzades per el taller de labors de l'Associació. 

Per a tancar la jornada, s'ha programat un sopar popular en el pati interior de l'Associació de Veïns amb l'actuació musical del grup Jazztem. El preu del sopar és de 7€ si es compra anticipadament o de 9€ si es paga el mateix dia. 

XXIII Nits musicals 

Un dels grans atractius d'aquestes festes veïnals són els concerts gratuïts que, al llarg de les pròximes cinc setmanes que durarà l'edició, es podran gaudir cada divendres en el pati interior de la Casa Caritat a un quart d'onze del vespre. 

El cicle l'inaugurarà el grup manresà Entre d'altres el proper 18 de maig. El trio toca temes propis acompanyats d'una guitarra, un baix i percussió. 

La segona cita, el 25 de maig, és amb el grup del berguedà, Toc de Flok. Una banda formada per 8 membres amb un repertori de melodies tradicionals d'arreu per escoltar i ballar.

El primer de juny la cantautora Cèlia Viga s'encarregarà d'amenitzar la vetllada amb la companyia de la seva guitarra. 

El vuit de juny, el Cor Juvenil del Conservatori municipal de música de Manresa, oferirà un concert en la penúltima cita del cicle. El grup, dirigit per el professor del centre Francesc Vallès, ofereix un ampli repertori de tots els estils i èpoques.

El cicle el clourà el quinze de maig amb l'actuació de la Unió Musical del Bages, una banda formada per més de 40 músics que oferiran un repertori d'allò més variat. 

I Concurs fotogràfic 

La novetat de d'enguany és el concurs fotogràfic que es celebrarà durant el període de les festes. Els participants hauran d'enviar un màxim de tres obres al correu electrònic de l'AVVR adjuntant el títol de l'obra, l'autor i un telèfon de contacte. 

Per a més informació podeu consultar el programa d'actes de les festes del barri Vic-Remei.