Més de 3.500 persones fan realitat la cadena humana a Montserrat pels presos polítics

Els participants s'han anat passant setze fotografies des de Collbató fins al cim del Cavall Bernat

Els retrats dels polítics ja estan al cim del Cavall Bernat
Els retrats dels polítics ja estan al cim del Cavall Bernat | @FaranelCIM
Redacció
28 d'abril del 2018
Actualitzat a les 20:34h
Més de 3.500 persones han fet possible una nova acció per emmarcar. Aquest dissabte al matí s'ha fet realitat la cadena humana organitzada per la Crida per la Llibertat per reclamar l'alliberament dels "presos i els exiliats polítics".

A les deu del matí, un total de setze fotografies amb les cares dels Jordis, els set polítics empresonats i els set que es troben a l'estranger, han sortit des de la plaça de l'Església de Collbató per iniciar un recorregut de 8 quilòmetres amb un desnivell positiu de 650 metres fins al cim del Cavall Bernat, a Montserrat. Pocs minuts abans de les dues de la tarda, els retrats dels presos polítics i dels que es troben a l'exili han fet el cim.

A continuació, un espectacular vídeo de la cadena humana a vista de dron:
 
Els encarregats de donar el tret de sortida a la cadena humana han estat els familiars d'alguns dels presos com la parella de Joaquim Forn, Laura Masvidal, que ha agraït especialment l'acció i l'ha comparat amb la construcció d'un castell: "amb confiança i col·laboració, des de baix i fins a dalt, és la manera d'assolir el cim".

Aquestes són les reaccions d'alguns dels protagonistes que han participat en aquesta acció reivindicativa: