Un grup de famílies de l'escola Ítaca i MBici han estrenat el carril bici de Viladordis

El grup ha arribat fins la Roca Tinyosa, el bosc de les Marcetes i ha tornat pels camins que acompanyen el ramal de la Sèquia

Els ciclistes durant una de les parades del trajecte
Els ciclistes durant una de les parades del trajecte | MBici
Redacció
28 d'abril del 2018
Actualitzat a les 14:35h
Aquest dissabte, un grup de famílies de l'escola Ítaca han fet una sortida matinal en bicicleta i han estrenat el carril bici que uneix la ciutat amb el nucli de Viladordis. Han comprovat que el nou carril ja és accessible i està molt ben protegit de la circulació de cotxes. L'activitat l'han fet acompanyats d'MBici.

Han posat en pràctica un dels possibles usos d'aquest carril: ser un nou accés en bicicleta a l'Anella Verda de Manresa. El grup ha arribat fins la Roca Tinyosa, el bosc de les Marcetes i ha tornat pels camins que acompanyen el ramal de la Sèquia que rega l'horta de la Viladordis.

Aquesta activitat tenia l'objectiu de promoure l'ús d'aquest nou carril bici però també el de promoure les activitats en bicicleta que organitzem conjuntament la comunitat d'adults de l'escola i la cooperativa MBici: el bus-bici i l'activitat complementària de bicicleta.

A banda d'aquesta sortida, aquestes activitats també es promocionaran el 14 de maig dins l'exposició de les activitats complementàries d'Ítaca i el bus-bici també s'oferirà gratuïtament durant dues setmanes perquè les famílies el puguin provar i comprovar la seva utilitat.