Més de 50 persones assisteixen a la Trobada d'Entitats de Dones de Manresa

Trobada d'Entitats de Dones, aquest dijous a la Casa Lluvià
Trobada d'Entitats de Dones, aquest dijous a la Casa Lluvià | AjM
Redacció
27 d'abril del 2018
Actualitzat a les 14:08h
Des de la regidoria de la Dona, i mitjançant el SIAD, s'organitza cada dos anys una Trobada d'Entitats de Dones per tal de fomentar una xarxa social més sòlida i propera entre les associacions de dones existents a Manresa. A través de l'intercanvi d'experiències, de coneixement mutu, de detecció de necessitats i inquietuds comunes, i també, de possibles recursos a compartir, es vol fomentar una xarxa social més sòlida i propera entre les associacions de dones.

Enguany, la trobada es va realitzar aquest dijous a les 5 de la tarda, a la Casa Lluvià, i va ser participada per més de 50 dones de 12 entitats diferents de la ciutat.

L'objectiu d'aquesta activitat és que el moviment associatiu femení de Manresa, que compta, actualment, amb un conjunt important d'entitats de dones, es coneguin entre si i posin en comú totes les activitats i accions que porten a terme els diferents grups.

Durant la trobada, la coaching Mireia Marin, va realitzar diferents dinàmiques per fomentar la motivació i el autoreconeixement a la tasca que aquestes dones fan dins les seves entitats. Posteriorment, la Coral Acor formada per 6 noies, van fer participar a les dones de les seves cançons, on també elles eren les protagonistes. La jornada va finalitzar amb un berenar col·lectiu al pati de la Casa Lluvià.