Manresa es prepara per viure una nova manifestació del Primer de Maig

Sortirà de la Ben Plantada dimarts a 2/4 de 12 del matí, i està convocada per la comissió Primer de Maig Anticapitalista

27 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:37h
Manresa viurà dimarts una nova manifestació coincidint amb el Primer de Maig, Dia del Treballador. I com en els darrers anys, ho farà amb l'absència dels dos principals sindicats, CCOO i UGT que s'han tornat a centrar en la convocatòria que es farà a la tarda a Barcelona.

La manifestació del Primer de Maig a Manresa sortirà des de la Ben Plantada a 2/4 de 12 del matí i està organitzada per la comissió Primer de Maig Anticapitalista que aplega col·lectius feministes, independentistes, socialistes, anticapitalistes i sindicats combatius sota el lema "Nosaltres produïm, nosaltres decidim".

Durant els darrers anys, el pes de la manifestació del Primer de Maig a Manresa l'han portat els sindicats i col·lectius alternatius. La manifestació de 2017 va acabar amb dos detinguts després que els Mossos d'Esquadra carreguessin contra al gruix de la marxa per, segons van afirmar, haver estat colpejats amb el pal d'una bandera. La de 2016 va ser la més fluixa de totes degut a que el Dia del Treballador coincidia en diumenge.