«Bodas de sangre» de la Cia. La Perla 29 tancarà la gira el cap de setmana al Kursaal

L'espectacle protagonitzat per Nora Navas i Clara Segura, es podrà veure a la sala gran dissabte a les 21h i diumenge a les 18h

L'actriu Clara Segura dóna vida a un dels personatges d'aquest clàssic de Lorca
L'actriu Clara Segura dóna vida a un dels personatges d'aquest clàssic de Lorca | Promocional
Redacció
26 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:35h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest cap de setmana, dissabte a les 21h i diumenge a les 18h, dues funcions de "Bodas de Sangre" de Federico García Lorca, en la versió de la Cia. La Perla 29 que ha dirigit Oriol Broggi, interpretada per Ivan Benet, Anna Castells, Nora Navas, Pau Roca, Clara Segura i Montse Vellvehí. 

"Bodas de sangre" parla sobre aquelles forces majors i impulsos vitals que empenyen els personatges a la tragèdia degut als forts lligams familiars i als costums i tradicions arrelades.

Es tracta d'un text amb un llenguatge precís i bell. El fet de portar-lo a escena amb sis actors, quan l'obra inclou més personatges, és un repte. En aquest muntatge Broggi es vol centrar en la poètica de l'autor, ressaltant les paraules i les sensacions de l'univers lorcanià i el paisatge andalús. Tot plegat vestit amb composicions musicals de Joan Garriga, que prenen un protagonisme especial en l'espectacle i reforcen la musicalitat i el ritme de la poesia implícita. Nora Navas i Clara Segura encapçalen el repartiment en aquest intens i emotiu muntatge.

L'espectacle, que es va estrenar amb gran èxit de crítica i públic a la Biblioteca Nacional de Catalunya, tanca a Manresa la seva gira per Catalunya. 

Les entrades tenen un preu de 28 euros (25€ majors de 65 anys i carnet Galliner i 6€ menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles, per telèfon (93 872 36 36) i per internet