Obeses presentarà divendres al Kursaal el seu últim disc, «Fills de les estrelles»

És el cinquè disc de la formació osonenca liderada per Arnau Tordera

Imatge promocional del nou disc d'Obeses, «Fills de les estrelles»
Imatge promocional del nou disc d'Obeses, «Fills de les estrelles» | Promocional
Redacció
26 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:26h
Obeses, la formació osonenca integrada per Arnau Tordera, Maiol Montané, Jaume Coll Mariné i Arnau Burdó, serà aquest divendres al Kursaal per presentar el seu últim disc "Fills de les estrelles". 

Després d'un any i mig en el que han estat immersos en l'òpera rock "Verdaguer, ombres i maduixes", Obeses tornen als escenaris presentant el seu cinquè disc d'estudi, "Fills de les estrelles". Herois és com es denominen els seguidors del grup i així ha volgut Obeses que es digui aquesta gira: "Tornen els herois".

Obeses torna a Manresa, on ja va presentar fa dos anys el seu darrer disc "Monstres i Princeses", amb  Fills de les Estrelles, el seu últim àlbum que consta de 13 peces entre les quals "Mà amiga", "Perdona'm", "Invasió terrícola", "Fills de la mateixa mare", "El tango de les mentides" o "Ens en sortirem".

Les entrades pel concert d'Obeses tenen un preu de 15 euros (12€ amb el carnet del Galliner, majors de 65 anys, escoles de música i 10€ menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet.