​El Puigmercadal acollirà dissabte una presentació dels vins de la DO Pla de Bages

A partir de les 11 del matí s’oferirà un tast de vins maridat amb receptes proposades per les parades, i sortejaran un lot de vins de la DO i una visita a un celler

Redacció
26 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:28h
El proper dissabte, 28 d'abril a partir de les 11 i durant tot el matí, el Mercat Puigmercadal oferirà als seus visitants tot un seguit d'activitats on els vins de la Denominació d'Origen Pla de Bages seran els protagonistes.

Així, sota el lema "El vi i el mercat sempre a taula", es durà a terme una presentació dels vins de la DO Pla de Bages que inclourà una degustació amb maridatge de receptes proposades pels paradistes. També es farà una venda de vins i se sortejarà un lot de vins de la DO i una visita a un celler.

Així mateix, demà divendres, la mateixa DO portarà a terme una petita formació als paradistes del mercat sobre els vins de la comarca.

Aquesta proposta s'afegeix a les accions diverses de promoció del Mercat Puigmercadal, com el tast d'olis que es va fer el dissabte 24 de març, i que tenen per objectiu impulsar la venda i donar a conèixer els productes de proximitat.