Un miler d'espectadors van veure «Annie», el primer musical realitzat a Sallent

Sallent va viure el seu primer musical de collita pròpia
Sallent va viure el seu primer musical de collita pròpia | Ràdio Sallent
Redacció
25 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:07h
Després d'un any de feina i d'assajos setmanals, el passat cap de setmana un miler de persones van assistir a la representació del musical "Annie", el primer fet íntegrament a Sallent, que va tenir lloc a l'Espai Cultural Fàbrica Vella.

"Annie" és el primer musical que es fa a Sallent, i ha comptat amb actors i actrius de la vila, coreografies pròpies i arranjaments musicals fets des de l'Escola Municipal de Música de Sallent. Un total de cincuanta persones hi han participat sota la direcció de Ruth Matamala, Berta Portavella i Pilar Monrós.

Aquesta iniciativa va néixer de l'EMM Cal Moliner amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sallent, amb la idea de fer una activitat extra al centre que permetés veure als alumnes que la música va més enllà de l'aprenentatge a l'aula, però finalment les expectatives s'han complert abastament i l'espectacle ha aglutinat gent de tot el poble ampliant el cercle i creant nous vincles.

El resultat és que aquest cap de setmana s'han venut mil entrades en una població de poc més de 7.000 habitants. Tot un èxit en aquest musical de marca pròpia que demostra les bones iniciatives que neixen a la vila.