La jornada sobre la nova LOPD organitzada per PIMEC aplega uns vint empresaris

L'acte ha abordat els punts clau d'una legislació que representa un canvi en profunditat pel que fa a les obligacions de les empreses i entitats que tracten dades de caràcter personal

Redacció
25 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:02h
Una vintenta d'empresaris i empresàries han participat en la jornada informativa sobre el nou reglament europeu de protecció de dades que ha organitzat PIMEC Catalunya Central. L'acte, que s'inclou en un cicle de jornades que la patronal ha organitzat per diferents punts de Catalunya, té com a objectiu explicar al teixit empresarial les conseqüències de la nova Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD), que entrarà en vigor el pròxim 25 de maig.

L'acte ha abordat els punts clau d'una legislació que representa un canvi en profunditat pel que fa a les obligacions de les empreses i entitats que tracten dades de caràcter personal. Per això, s'ha comptat amb la participació de diferents experts en l'àmbit jurídic i informàtic per explicar la nova llei, com la directora del departament jurídic de PIMEC, Estrella Rincón, i l'enginyera informàtica i auditora LOPD, Judith Garcia.

Paral·lelament, la patronal ha organitzat una formació presencial a la mateixa seu que tindrà lloc el pròxim 12 de juny i que pretén exposar els aspectes més rellevants de la nova ordenació.