Els Benet Games tornaran a Sant Fruitós el cap de setmana del 6 i 7 d'octubre

El festival d’esport, natura i música a l'aire lliure tindrà com a gran novetat un festival de mini càmeres

Redacció
25 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:39h
Per cinquè any consecutiu, Sant Fruitós de Bages tornarà a acollir el cap de setmana del 6 i 7 d'octubre els Benet Games. Un certamen que combina activitats a l'aire lliure per a nens i nenes de totes les edats amb proves esportives de tots els nivells, exhibicions, novetats d'oci esportiu i música en directe.

Festival de mini càmeres

En aquesta edició, es presenta com a gran novetat un festival de mini càmeres. Un concurs obert a tothom on els participants hauran d'enviar una gravació feta amb una mini càmera mentre practiquen algun esport de forma individual o col·lectiva. De totes les gravacions rebudes i seguint els criteris establerts prèviament en les bases del concurs, un jurat tècnic designat per la organització serà l'encarregat de fer la selecció per triar els vídeos premiats. Les categories d'aquest concurs seran: aigua, aire, aventura, extrem i familiar. 

Els Benet Games és un festival consolidat en el territori que aplega més de 25.000 visitants durant tot el cap de setmana. Prop de 15.000 nens i nenes participen de les més de 40 propostes lúdiques repartides pels 8 espais i 2.100 persones participen de les diferents proves esportives. És una cita obligada per a totes les famílies actives i també pels amants de les activitats i esports outdoor. 

Per a més informació podeu consultar la web dels Benet Games