ICV Manresa organitzarà una taula rodona sobre treball per commemorar l'1 de Maig

Hi participaran Enrique Rodríguez, secretari general de CCOO al Vallès Occidental i Catalunya Central; David Cid, diputat de Catalunya en Comú – Podem, i Ana Querol, coordinadora d'ICV a Manresa

per Redacció , 24 d'abril de 2018 a les 19:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Iniciativa per Catalunya Verds de Manresa commemorarà l'1 de maig, Dia dels Treballadors i Treballadores, amb un acte el proper dijous a les 19h al Centre Cívic Selves i Carner. L'acte consisteix en una taula rodona i debat amb la que s'espera generar reflexió i debat sobre la situació actual dels drets dels treballadors i treballadores i la resposta política i social necessària. 

Així, durant l'acte s'abordaran temes com els drets dels treballadors i treballadores en l'actualitat, l'atur i precarietat laboral, les polítiques econòmiques i repartiment de la riquesa necessàries, i les polítiques locals d'ocupació i lluita contra l'atur. 


L'acte comptarà amb les intervencions inicials de Enrique Rodríguez, secretari general de CCOO al Vallès Occidental i la Catalunya Central; David Cid, diputat de Catalunya en Comú – Podem i portaveu a les comissions d'Economia i Medi Ambient; i l'Ana Querol, coordinadora d'ICV Manresa. 

 

Participació