El CN Minorisa B torna a guanyar al Garraf i supera l'eliminatòria (11-6)

Els manresans van jugar un partit relaxat gràcies a la victòria en l'anada

Redacció
24 d'abril del 2018
Actualitzat a les 19:12h
Després del partit d'anada, resolt amb comoditat pel CN Minorisa B per 8-17, el partit de tornada de l'eliminatòria contra el CW Garraf a la municipal manresana es convertia en un tràmit. Tot i així, els manresans van voler que quedés clara la seva superioritat i ho van fer, no sense haver d'esforçar-se més del que era previst.

El primer parcial va acabar amb taules, un empat a dos gols, que sorprenia als minoristes. Els gols locals anotats pels germans Ivan i Raúl Ruiz. Aquest empat va fer despertar als bagencs que amb un parcial de 4-0, gols de Pelegrín, Bello i dos de Raúl Ruiz, posaven una avantatge que ja seria insuperable per als costaners.

Aquesta situació de sentencia del partit va ser ben aprofitada pels del Garraf per guanyar el tercer parcial per 2-3, gols minoristes signats per Masplà i Sala. Aquest parcial desfavorable va fer que els del centre de Catalunya volguessin tornar a la senda de superioritat i firmaven un 3-1, Ruiz, León i Masplà, que tancava el partit amb un clar 11-6.

Arbitratge a càrrec de V. Cabrerizo i G. Zegri. Van assenyalar quatre exclusions i un penal a jugadors locals per vuit exclusions als visitants.

Parcials: 2-2, 4-0, 2-3, 3-1.

Alineacions i golejadors:

CN Minorisa B: Ll. Villaró, X Pelegrín 1, T Sbert, R Ruiz 4, J Vila, I Ruiz 1, B Bello 1, A León 1, E Masplà 2, T Sala 1, LL Pérez, C Jódar i J Sala.
CW Garraf: I González, M Baget, D Lázaro, A Junyent 1, J Albà 3, A Vella, M Sanz 2, J Rosell, A Pardines.