L'ascensor de Santa Llúcia funcionarà sota supervisió provisional després de l'avaria

Ho farà de 9 del matí a 9 del vespre per fer tasques de revisió i control

Nou ascensor que enllaça plaça Major amb carrer de Santa Llúcia
Nou ascensor que enllaça plaça Major amb carrer de Santa Llúcia | AjM
Redacció
24 d'abril del 2018
Actualitzat a les 18:39h
L'ascensor que salva els 11 metres de desnivell entre el carrer de Santa Llúcia i la plaça Major de Manresa ha funcionat de manera intermitent des de la seva inauguració, divendres passat, a causa de problemes electrònics de desajust del sistema de programació de la porta del carrer de Santa Llúcia. Fins i tot dissabte un usuari va quedar-hi atrapat durant 40 minuts.

Malgrat que l'empresa responsable de la instal·lació i el manteniment ja ha treballat per resoldre la incidència i que l'ascensor està marxa, l'Ajuntament té la voluntat de garantir que el funcionament sigui del tot correcte.

Per aquest motiu, els tècnics de l'empresa responsable de la instal·lació i el manteniment continuaran treballant per fer una revisió més exhaustiva de la part mecànica i electrònica de l'aparell. Per fer aquesta feina, necessiten que l'ascensor estigui en ús i per això estarà en funcionament de les 9 del matí a les 9 del vespre, sota la supervisió dels tècnics de l'empresa, fins que es garanteixi el seu correcte funcionament.

Aquest horari es posa en marxa avui mateix i estarà vigent fins que s'hagin acabat les feines de revisió i es granteixi amb seguretat que l'ascensor funciona sense incidències.