El CT Manresa va acollir un intercanvi amb joves tennistes de França i Itàlia

Foto de grup dels tennistes que van participar al cap de setmana d'intercanvi
Foto de grup dels tennistes que van participar al cap de setmana d'intercanvi | CTM
Redacció
24 d'abril del 2018
Actualitzat a les 15:13h
Aquest cap de setmana s'ha celebrat un any més a les instal·lacions del Club Tennis Manresa l'intercanvi Tri-Nations amb els equips dels Clubs Tennis del Bellegarde (França) i Canottieri Tanaro d'Alessandria (Itàlia). Enguany ha estat la 14ª edició d'una trobada internacional que de manera rotatòria es fa cada any per aquestes dates en un club i país diferent. 

La participació per part dels tennistes manresans va ser de quinze jugadors i jugadores de les categories alevins i infantils que van compartir entrenament i jugar partits conta la representació francesa i italiana representada per set i cinc jugadors respectivament i 2 entrenadors per cada delegació.

L'esperit de la trobada, més enllà de la competició i els entrenaments, es fonamenta en l'experiència de compartir i conviure amb altres jugadors provinents de països diferents. Els visitants conviuen amb les famílies manresanes i s'allotgen a casa dels jugadors i jugadores de l'Escola de Tennis Manresa. 

Les expedicions italiana i francesa van arribar a Manresa el divendres al matí i el mateix dia van començar els entrenaments compartits i els partits. Els encontres van continuar dissabte tot el dia i fins a diumenge al matí. El format dels partits va ser variat i divers, des dels partits individuals masculins i femenins, als formats de dobles i dobles mixtes.