Monistrol de Montserrat lliura els premis del concurs de fotografia dels Romeus

Tres els guardonats al concurs de fotografia dels Romeus
Tres els guardonats al concurs de fotografia dels Romeus | AjMdM
Redacció
24 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:46h
Aquest dilluns, coincidint amb la tradicional Diada de Sant Jordi, va tenir lloc a la Plaça de la Font Gran de Monistrol de Montserrat l'acte d'entrega dels premis del III Concurs de Fotografia Fotoromeus 2018.

A l'acte, presidit per l'alcalde de Monistrol de Montserrat, Joan Miguel Rodríguez, i que va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Oriol Puig Morros, i un dels membres del Jurat del Concurs, Ramón Cardús Juvé, hi van assistir una vintena de persones.

Els premis es van repartir de la següent manera:

Categoria Adults (majors de 14 anys)

- Guanyador del 1er premi: Miquel Amat Lladós, per la fotografia titulada NAS
- Guanyadora del 2n premi: Marta Guinart Vilarnau, per la fotografia titulada MERCAT
- Guanyador del 3er premi: Jorge Moreno  Blanco, per la fotografia numerada FOTO 1

Categoria Infantil (menors de 14 anys)

- Guanyador: Arnau Cusidó Alacid, per la fotografia titulada DRAC

Cada guanyador del concurs en la categoria adults  va rebre un premi en metàl·lic i un record commemoratiu, que va consistir en una tassa de Romeus i un exemplar del llibret Oficis Tradicionals de Montserrat i el seu entorn, d'Assumpta Muset i Pons, editat per Zenobita edicions.

El guanyador de la categoria Infantil va rebre com a obsequi una càmera de fotografia i un record commemoratiu, que va consistir en una samarreta de Romeus i en un exemplar del llibret.

El concurs de fotografia Fotoromeus té lloc des de fa 3 anys en la Festa dels Romeus (últim cap de setmana de gener), i té com objectiu fomentar la participació de fotògrafs que copsin escenes i moments d'aquest esdeveniment cultural que recrea l'ambient i la vida del Monistrol assolat per la pesta negra del segle XVi i  també de tot allò que representa la vila.

Durant la Festa dels Romeus de 2019 es podran veure exposades totes les fotografies que han participat de l'edició d'enguany.