El CP Manresa femení perd a Riudebitlles, un rival directe a la taula (3-2)

Les manresanes es van condemnar en una mala primera part

24 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:40h
El femení del CP Manresa ha perdut aquest cap de setmana a la pista del CH Riudebitlles per 3-2.  Una mitja part desaprofitada propicià una derrota del Manresa contra un rival directe per salvar la categoria. Si guanyava, es posava per davant del Riudebitlles en la classificació, un pas important per mantenir els objectius d'aquesta temporada: no baixar.

El Manresa assajà una defensa en triangle amb un punta actiu per robar pilotes. Després del primer gol, semblava que l'havia encertat, però un excés de confiança l'envià al vestidor amb un 3-1. A la segona part, va canviar al seu joc habitual: defensa individual alta a la sortida de pilota, defensa intensa buscant tapar línies de pas i buscant la passivitat del contrincant. En aquesta part, només hi va haver un equip en pista, el Manresa. Va xutar contínuament, des de tot arreu, però un Riudebitlles molt tancat a la seva zona, juntament amb una portera espectacular que ho parava tot, feia molt difícil la remuntada. A falta de tres minuts, un gran gol feia possible l'objectiu, però es quedà en una possibilitat i prou. Encara queden partits per somiar.