El Mag Lari tornarà dimecres al Kursaal dins de la programació per a gent gran

Redacció
24 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:52h
«Dolce Vita», el nou espectacle del Mag Lari
«Dolce Vita», el nou espectacle del Mag Lari | Promocional
La Sala Gran del Kursaal acollirà dimecres "Dolce Vita" amb el Mag Lari que es podrà veure en una doble funció a les 18h i a les 21h dins del cicle de Gent Gran que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa". 

El Mag Lari torna al Kursaal per presentar-nos "Dolce Vita", un espectacle que combina humor, màgia i molta diversió. Dolce Vita té cert aroma italià. Una sorprenent i original posada en escena fruit de la inspiració combinada de la pel·lícula "Dolce Vita" i el hit musical de Ryan Paris. El Mag Lari ens delectarà amb un repertori de jocs de mans diferents, ambientats en paisatges de la bella Itàlia.

En aquesta ocasió el Mag Lari presentarà un xou àgil i divertit en què la ironia va lligada als tòpics italians més simpàtics. Música, llums i un vestuari exquisit completen aquest fantàstic espectacle de màgia en el qual, un cop més, el Mag Lari desborda la seva manera de fer màgia desenfadada i la seva carismàtica faceta de xouman.

Amb el suport de l'Obra Social "la Caixa"

Aquests muntatges estan adreçats especialment a la gent gran; i per això s'han adaptat horaris i preus, ja que per a les persones majors de 65 anys, el cost de l'entrada serà de 6 euros. En aquest sentit, el teatre Kursaal compta amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", que ha estat sensible a aquesta iniciativa de promoure espectacles adreçats a la gent gran i hi dóna suport. 

L'Obra Social "la Caixa" té com a una de les accions prioritàries el foment de l'envelliment actiu i saludable de les persones grans, i aquesta col·laboració n'és un clar exemple.

Les entrades, que costen 15 euros (12 amb el carnet del Galliner i 6 per als majors de 65 anys) es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet.