Navarcles posa en marxa un nou aparcament municipal al recinte esportiu

Nou aparcament a la zona esportiva de Navarcles
Nou aparcament a la zona esportiva de Navarcles | AjNvc
Redacció
24 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:19h
La zona esportiva de Navarcles, que concentra el Pavelló i el Camp de Futbol, estrena un nou aparcament municipal. Ja va entrar en funcionament per la Fira de la Monacàlia, el passat 13 i 14 d'abril, i té una capacitat de fins a 25 vehicles.

L'avantatge de la zona és que centralitza l'activitat esportiva al centre del municipi. El problema, però, és que no disposava de prou places d'aparcament pels dies assenyalats, ja que es col·lapsa l'entorn. Davant d'aquest problema de mobilitat, el consistori va estudiar la possibilitat d'utilitzar com a aparcament l'espai de darrere el pavelló que ara utilitzen les entitats del municipi i que s'accedeix pel carrer Pompeu Fabra i té una sortida directa a la plaça del Pavelló.

Per fer-ho, doncs, s'han ensorrat els edificis que utilitza l'Esbart –que s'han traslladat a l'antic Katna- i els Amics dels Trens de Navarcles –que s'han mogut a l'antiga Escola de Música. 

El nou aparcament municipal, doncs, se situa a les anomenades casetes dels mestres que, històricament havia estat un recinte escolar però des de fa uns anys ha estat la seu d'entitats com l'esbart, els geganters o la pesca.