Ivette Nadal i Caïm Riba presentaran al Voilà! la seva creació conjunta de música i poesia

Caïm Riba i Ivette Nadal seran al Voilà! aquest divendres
Caïm Riba i Ivette Nadal seran al Voilà! aquest divendres | Promocional
Redacció
24 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:15h
Ivette Nadal serà, aquest divendres, 27 d'abril, al Voilà! de Manresa per presentar la seva darrera proposta artística, Arbres, mars, desconcerts. La jove granollerina canta i recita amb una veu personal, contundent i profunda, movent-se per uns territoris expressius una mica allunyats dels cànons habituals de la cançó d'autor del nostre país.
 
A Arbres, mars, desconcerts presenta, colze a colze amb Caïm Riba, uns nous arranjaments amb un so cosmopolità, tot fent una revisió dels seus quatre discs integrant la poesia i les lletres de les cançons. Entre el pop i la bohèmia es presenten en format duet, trio o banda amb guitarres acústiques i elèctriques buscant l’essència de l’ànima i l’àngel de les cançons mitjançant la nova producció i la nova forma de cantar-les.
 
Ivette Nadal ja va vincular música i poesia al seu primer recull de poemes, Camí
privat (2009), inspirat en el disc Guerres dolcíssimes (2007). Ara, l’imaginari parteix de l’últim disc, Tornar a mare ( 2015) amb el segon poemari Arbres, mars, desconcerts.

Nadal i Riba començaran el seu recital a Manresa a les deu del vespre. Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden reservar enviant un correu electrònic a [email protected].