L'Obra Social «la Caixa» aporta 42.500 euros a l'Ajuntament per a diversos actes

Reunió entre representants de l'Ajuntament i de l'Obra Social de CaixaBank
Reunió entre representants de l'Ajuntament i de l'Obra Social de CaixaBank | AjM
Redacció
23 d'abril del 2018
Actualitzat a les 14:41h
Representants de CaixaBank i l'Ajuntament de Manresa han signat aquest dilluns tres convenis, pels quals l'entitat bancària aporta un total de 42.500 euros per contribuir durant el 2018 a la realització d'activitats culturals, fires, Festa Major i Manresa 2022.

El suport per afavorir la celebració a diverses activitats vinculades amb el projecte Manresa 2022, la Festa Major o fires i projectes culturals que se celebren a la ciutat tornen a rebre el suport econòmic de l'Obra Social "la Caixa", d'acord amb els convenis que han signat avui Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, juntament amb l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i Jo an Orriols, de l'Associació Manresa de Festa. En total, aquests convenis totalitzen una xifra de 42.500 euros. A l'acte hi ha assistit també altres directius de l'entitat financera i representants de l'Ajuntament de Manresa i Turisme i Fires.

El primer dels convenis, signat entre Jaume Masana i l'alcalde de Manresa, preveu que l'Obra Social "la Caixa", faci una aportació de 8.000 euros que es dedicaran a la realització de les activitats del foment de la cultura com ara "L'Hora de Conte" a les Biblioteques, el cicle de xerrades Ignàgora 2018 o la col·laboració en l'organització i col·laboració de la Cavalcada de Reis.

El segon conveni l'ha signat també Jaume Masana i l'alcalde Valentí Junyent, actuant en aquest cas com a president de la Fundació Turisme i Fires de Manresa. L'Obra Social "la Caixa" fa una aportació de 25.000 euros per contribuir a finançar diverses activitats de caire cultural i social que es porten a terme durant l'any. Entre aquestes hi ha accions que s'emmarquen principalment en el projecte Manresa 2022, com ara les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià, el festival Sons del Camí o la Marxa del Pelegrí, entre d'altres.

Finalment, Jaume Masana i Joan Orriols, president de l'Associació Manresa de Festa, han signat també el conveni de col·laboració pel qual l'entitat bancària fa una aportació de 8.000 euros a aquesta entitat, per col·laborar en el programa d'activitats de la Fira de l'Aixada i Festa Major de Manresa.