Especialistes residents de l'ICS presentaran els seus treballs de recerca a Valls de Torroella

La VII Jornada de Recerca i Docència de l'ICS Catalunya Central acollirà la presentació d'una vintena de projectes i experiències diferents

Redacció
23 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:12h
Els professionals de medicina de família, infermeria familiar i comunitària i les llevadores que acaben el seu període de formació com a residents a l'ICS Catalunya Central presentaran els seus treballs de recerca en la VII Jornada de Recerca i Docència que tindrà lloc el divendres 27 d'abril a Valls de Torroella, i a la qual s'han inscrit un centenar d'assistents.

S'hi presentaran sis projectes d'atenció familiar i comunitària que tracten àmbits com ara la prescripció de determinats medicaments, el ciberassetjament o la psoriasi.

Residents de l'Àrea d'Obstetrícia i Ginecologia presentaran dos treballs: un sobre reanimació neonatal i un altre sobre el programa d'educació per a la salut i la sexualitat en el climateri. Seguidament, s'explicaran vuit experiències d'especialistes en formació que han fet una estada formativa en centres sanitaris de l'estranger (d'Europa i Amèrica) durant el curs 2016-2017, en indrets com ara Granada, Màlaga, Guatemala, Nova York o Tenerife. En total, seran catorze especialistes en medicina, sis en infermeria i cinc llevadores els qui que presentaran els seus treballs. La Jornada acabarà amb el tradicional dinar de comiat de la promoció d'especialistes que acaba els estudis aquest any.