L'Eternam Manresa FS goleja el Linyola i confirma plaça per a la Copa del Rei

Els manresans no van poder atrapar el CCR Castelldefels, que va guanyar a l'Hospitalet amb arbitratge polèmic

23 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:49h
L'Eternam Manresa FS no va poder recuperar el liderat tot i la seva amplia victòria davant el cuer de la competició, el Linyola, per 12-3. Per la seva part CCR Castelldefels amb un arbitratge molt discutible no va fallar i continua líder desprès d'un partit en que la parella arbitral valenciana va rebre les queixes dels del Hospitalet Bellsport davant el que varen haver de patir. Aquest fet ha deixat mes complicat als del Barcelonès poder classificar-se per a la Copa del Rei, i no així l'Eternam Manresa que ja hi ha confirmat la seva presència matemàticament.

Del partit entre manresans i lleidatans cal comentar la superioritat local davant un conjunt que només ha guanyat un partit durant el que portem de temporada. Els gols anaren arribant a mida que pasaben els minuts deixant un parcial de 6 gols a 2 al descans.

Amb el partit encarrilat, els conjunt visitant va optar per fer un joc brusc que els col·legiats catalans varen permetre. Aquest fet va durar una estona però els manresans anaren ampliant el marcador fins als dotze gols erigint-se com l'equip mes realitzador del campionat amb molta diferència sobre la resta de conjunts.

Hores d'ara, el Manresa contínua segon a la taula a tres jornades per finalitzar la fase regular. Aquest dissabte era una de les opcions per recuperar el liderat, però el CCR Castelldefels va guanyar a l'Hospitalet amb un arbitratge polèmic.