Bons resultats dels clubs del Bages i el Moianès en judo i brazilian jiu jitsu

Els quatre medallistes bagencs en el Campionat de Catalunya Màster de Judo
Els quatre medallistes bagencs en el Campionat de Catalunya Màster de Judo | E-7
Redacció
23 d'abril del 2018
Actualitzat a les 9:04h
Aquest dissabte es va celebrar a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Blanes, el Campionat de Catalunya de Veterans (Màster), on quatre judokes del Bages van pujar al pòdium de les seves respectives categories. 

Concretament en la categoria M-5 i en -81 kg David Roca (Esport7) va obtenir l'or desprès d'una excel·lent competició imposant-se en tots els seus combats. Així mateix, Toni Sànchez (Esport-7) va guanyar també l'or en la categoria M-3 i en -73 kg. Ricard Sànchez (Judo Santpedor) també va guanyar en la categoria més jove, M-1, i en -66 kg. Finalment Lluís Santacreu (Esport-7) va obtenir la medalla de plata en la categoria M-4 i en -73 kg.

Torneig internacional de judo Vila d'Andorra

Dissabte també es va celebrar en el Pavelló Municipal Joan Alai d'Andorra la Vella el Torneig Internacional de Judo Vila d'Andorra, en categoria cadet i absoluta. Hi van participar equips de Madrid, País Basc, Saragossa, La Rioja, França, Andorra i Catalunya.

Pel que fa als equips d'Esport-7 i Judo Moià, en la categoria cadet, Noèlia Jardo (Esport-7) va quedar primera en la categoria de -48 kg; Maribel Muriana (Judo Moià) va ser tercera en -52 kg, igual que els seus companys de club Saul Flores en -55 kg. i Martin Stoikov en -60 kg.

En la categoria sèniorn Jordi Muñoz (Esport-7) va ser finalment cinquè en -73 kg. També hi va participar Cristina Juárez (Esport-7) en -63 kg.

Neogiland Barcelona

El mateix dia es va celebrar al Pavelló Municipal de Bellvitge de Barcelona el Nogiland Barcelona-2018 de Brazilian Jiu Jitsu.

Tres esportistes d'aquesta especialitat d'Esport-7 han participat en aquesta competició obtenint uns molt bons resultats. Ousmane Soumah (-68 kg), ha guanyat l'or en la seva categoria de pes, i plata en la categoria de pes absolut. Marc Ayala (-89) també ha guanyat l'or en la seva categoria.

Josep Pérez no ha aconseguit fer podi però va quedar quart en la seva categoria de pes.
Arxivat a