Més de 300 persones assisteixen a la Missa Memorial organitzada per Mémora

En memòria de totes aquelles persones que han mort en el decurs de l'any 2017 al Bages

Redacció
22 d'abril del 2018
Actualitzat a les 18:59h
Més de 300 persones s'han aplegat aquest dissabte a la VI edició de la Missa Memorial que Mémora ha organitzat a la Col·legiata Basílica de Santa Maria de la Seu per commemorar en memòria de totes aquelles persones que han mort en el decurs de l'any 2017 a la comarca del Bages.

La missa, oficiada pel nou rector de Santa Maria la Seu, Mossèn Jean Hakolimana, que ha comptat amb l'acompanyament musical de la Capella de Música de La Seu durant tota la litúrgia, pretén apropar-se i donar suport a les respectives famílies en aquests moments tan difícils.

Es tracta d'un acte que té lloc a diferents ciutats com a resposta a les més de 47.000 famílies que cada any dipositen la seva confiança a Mémora.

Mémora és líder del sector funerari a la comarca del Bages on disposa de set instal·lacions: Fontal-Manresa, Balsareny, Artés, Súria, Santpedor, Sallent i Navàs. Actualment està construint un nou tanatori-crematori a Manresa que està previst que entri en funcionament a principis de l'any vinent. Recentment, la companyia de serveis funeraris ha inaugurat al centre de la ciutat l'Espai de Suport Mémora a Manresa-Bages, un punt de trobada per a les famílies i els professionals sobre tot el que gira en torn el procés final de vida.