Quatre propostes finalistes per al pressupost participatiu de Sant Salvador de Guardiola

Els veïns del poble votaran els propers 5 i 6 de maig quin dels quatre projectes s'ha de fer realitat amb la partida de 20.000 euros

Redacció
22 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:51h
El Consell de la Vila de Sant Salvador de Guardiola ja ha escollit quatre propostes finalistes, d'entre totes les presentades, per posar a votació entre els veïns del poble en el marc dels pressupostos participatius del 2018.

Els projectes finalistes són:

1. Arreglar la vorera des del carrer Barcelona fins el bikepark "Jarama" i instal·lar-hi una font.
2. Construcció d'una pista de pàdel a la zona esportiva.
3. Arreglar i condicionar les fonts de Dalt i del Calvet i els seus entorns.
4. Climatitzar les aules de l'Escola Montserrat.

D'entre aquestes quatre propostes l'Ajuntament es compromet a realitzar-ne una, la més votada, a través d'una partida pressupostària de 20.000 euros. Les jornades de votació, en què poden participar tots els majors de 16 anys empadronats al municipi, seran el cap de setmana del 5 i 6 de maig. Igual que l'any passat, les urnes de votació sortiran al carrer per fomentar la participació de tots els veïns. Dissabte al nucli antic i diumenge a la plaça del Pi del Calvet. Tot i això, aquells que no puguin votar el primer cap de setmana de maig podran fer-ho directament a l'Ajuntament, en horari d'atenció al públic, fins al 25 de maig al migdia. Un cop finalitzades les votacions, l'Ajuntament farà el recompte oficial i anunciarà la proposta guanyadora en un acte obert al públic.

Aquest any, des del consistori s'ha fet un esforç extra per apropar els pressupostos participatius als veïns a través de jornades d'informació i facilitant l'entrega de propostes a través de correu electrònic. També s'ha creat l'etiqueta #tenim20000euros per difondre i debatre les diferents propostes a les xarxes socials.

Arreglar la porta de La Masia del Calvet va ser la proposta guanyadora en els pressupostos participatius de Sant Salvador de Guardiola del 2017. Un projecte que l'Ajuntament va enllestir a finals de l'any passat.