Important victòria del CN Minorisa en el play off contra el líder CN Mataró (12-9)

El partit va comptar amb la recuperació d'un dels fills pròdigs del waterpolo manresà, Xavi Serra, després de deixar el waterpolo d'elit

21 d'abril del 2018
Actualitzat a les 9:59h
El partit d'aquest divendres al vespre va reunir dos fets importants: la victòria del CN Minorisa davant el líder, el CN Mataró B, per 12-9, invicte fins arribar a la piscina manresana, i l'altre la tornada a Manresa d'un dels fills pròdigs del waterpolo manresà, Xavi Serra, que després de deixar el waterpolo d'elit ha volgut tornar a jugar a on és casa seva. L'internacional bagenc, amb només 22 anys, té tot un futur per a gaudir del seu esport al nivell que ell decideixi.

El partit va ser entretingut, amb domini dels de Ventura des de l'inici, però amb un rival que no baixà els braços en cap moment. El primer gol va ser per Falla, en magnifica assistència de Serra, després que els amfitrions haguessin de salvar dues inferioritats numèriques. Poc després, Casasayas anotava el 2-0, que vint segons després reduïen els maresmencs, 2-1, amb el que s'arribà al final del primer quart.

El segon quart va ser el més clar per als locals, que hagueren de superar el cop d'un empat, en superioritat, dels de Mataró. Casasayas i Falla, ambdós gols en demostració de potencia física i encert, posaven el 4-2, que ratificaven Estany i Talavera, per arribar a un clar 6-2, que a manca de dos segons reduïen a 6-3 els costaners.

A mig partit s'arribà amb bones sensacions, però convençuts de què res no estava decidit. Prova d'aquesta impressió va ser l'intercanvi de gols constant en el període. Talavera responia al gol visitant, Muns, en superioritat posava els quatre gols de diferencia en el lluminós, que en jugada d'home de més escurçaven els visitants, i un gol per equip, Talavera l'autor dels de casa, per arribar a manca dels darrers vuit minuts amb 9-6 en el marcador.

Estava ben encarat, però les personals acumulades en jugadors del CN Minorisa, feien que res no es pogués considerat com a definitiu. Així, en 30 segons els del CN Mataró firmaven el 9-7; Serra, en superioritat, anotava el seu primer gol després del seu redebut; nou gol dels joves mataronins, amb resposta immediata de Talavera, excepcionalment encertat cara a porta, anotant en igualtat i en superioritat, que posava el 12-8 en el marcador a manca de 2:55. Ara si que semblava que els punts quedarien a casa, i així va ser, ja que només en superioritat numèrica van poder anotar els mataronins per deixar els punts al feu manresà.

Arbitratge a càrrec de Teixidó i Suárez. Van assenyalar tretze exclusions a jugadors locals per set als visitants.

Parcials: 2-1, 4-2, 3-3, 3-3.

Alineacions i golejadors:

CN Minorisa: I Prieto, X Falla 2, E Casasayas 2, R Ruiz 1, X Serra 1, O Muns 1, X Pelegrín, C Talavera 4, A Estany 1, K Muñoz, G Lafoz, D Calvo.
CN Mataró B: X Casabella, M Casabella 2, E Bertran, L Pizarro 1, J Ruiz, O Jordà 3, R Cambray 1, F Irso, P Daura 2, F Mascioli, R Homar, M Ramírez, V Romera.