S'amplia el plaç d'inscripció per participar a la Gimkabús d'aquest dissabte

Redacció
23 de setembre del 2009
S'amplia el plaç d'inscripció per participar a la primera Gimkabús de Manresa, que tindrà lloc aquest dissabte al matí. Hi haurà temps per inscriure's fins mitja hora abans de l'inici de la prova que serà a les 9 del matí des de la plaça Major de Manresa. La gimcana del transport públic, se celebrarà aquest dissabte dia 26 de setembre de les 9 del matí a les 2 del migdia, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. La iniciativa està organitzada per la Jove Cambra Internacional de Manresa i l’Ajuntament amb la col•laboració de Manresa Bus i Sagalés. Amb aquesta prova es pretèn incentivar l’ús del transport públic entre la ciutadania i donar a conèixer les novetats del servei de bus urbà de Manresa d’una manera lúdica.

L'objectiu de la gimcana és que els participants completin un recorregut que els portarà a diferents punts de la ciutat mitjançant el transport públic, sobretot l'autobús, però també amb la possibilitat d’utilitzar els Ferrocarrils de la Generalitat. En cada un dels punts els participants hauran de passar diferents proves. La superació de les proves farà que els participants sumin uns punts. Al final, el temps en què es faci el recorregut i els punts obtinguts determinarà el guanyador.

La Gimkabús començarà a les 9 del matí a la plaça Major i finalitzarà a les 2 del migdia a la plaça Sant Domènec. La gimcana està pensada perquè es faci en grups de quatre persones. Tots els interessats es poden inscriure per avançat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). L’horari és de 9 del matí a 8 de la tarda. El preu de la inscripció és de 2,5 euros per participant (10 euros l'equip). La inscripció inclou un tiquet multiviatges del bus urbà i material divers per cada participant. Al final de la gimcana, hi haurà un premi per l’equip guanyador, que consta d’un cap de setmana a Andorra, amb el desplaçament, 2 nits d’hotel en règim de mitja pensió i 2 forfaits pagats.