El Cd'E Manresa rebrà diumenge un Mollet que lluita per la permanència

Els manresans es conjuren per mantenir la diferència de punts respecte els perseguidors per garantir-se la promoció

Redacció
20 d'abril del 2018
Actualitzat a les 20:41h
El Cd'E Manresa rebrà aquest diumenge a les 12 del migdia la visita de la UE Mollet en la 29a jornada de lliga. La darrera jornada dels manresans va significar, amb l'empat a 2 al camp del Manlleu, veure com el líder Grama ampliava la diferència fins als 10 punts sobre el Manresa.

La resta de resultats van ser favorables per mantenir diferència sobre els perseguidors. La Montañesa va empatar a 0 amb el San Juan Montcada, i es manté a sis punts com a tercer. El Vic va caure en mans del Farners (3-1) i és cinquè amb un partit menys. El Can Vidalet, amb els mateixos punts que els d'Osona, s'ha col·locat quart. Els dos a nou punts del Manresa.

L'entrenador del Cd'E Manresa, Dani Andreu considera que "el tema fonamental, real i més proper, és pensar en mantenir la segona plaça. La de promoció. I també les diferències respecte als nostres rivals immediats. No volem arribar amb angoixes a la recta final. Si comencem a pensar ja en la promoció, ens estaríem equivocant. D'altra banda és important mantenir el ritme competitiu i una bona dinàmica fins al final, per si arriba la promoció, i fer-ho en un nivell òptim".

El Manresa afronta la visita del Mollet amb quatre baixes. Agus per sanció i lesionats, Sergi Soler, Noah amb trencament d'abductor, i Bernat amb un esquinç al turmell.

La UE Mollet és dotzè amb 32 punts, en plena lluita per la permanència. Suma 9 victòries, 5 empats i 14 derrotes. Com a visitant ha sumat 13 de 42 punts possibles.

Per a l'entrenador dels manresans "el cas del Mollet és molt semblant al que li passa al Júpiter. En pretemporada les seves sensacions eren la d'estar disputar la Lliga i ara lluiten una altra lliga, la de la permanència, que no esperaven. Això és molt complicat per un equip que per qualitat hauria d'estar en una altra situació".