L'espanyolisme organitza una nova concentració al Bages, de suport a Jaime Vizern

Aquest dissabte a les 12 del migdia es concentraran davant de l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola

20 d'abril del 2018
Actualitzat a les 15:02h
L'espanyolisme es tornarà a concentrar al Bages dissabte
L'espanyolisme es tornarà a concentrar al Bages dissabte | Pere Fontanals
L'espanyolisme organitza aquest dissabte una nova concentració en el Bages, en aquesta ocasió a Sant Salvador de Guardiola, després que en els darrers mesos ho hagi fet en tres ocasions a Manresa, una al Pont de Vilomara i una última a Balsareny. En aquesta ocasió, la Coordinadora por Tabarnia és la convocant, o si més no, qui pren protagonisme en la convocatòria. La concentració tindrà lloc dissabte a les 12 del migdia davant de l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, al carrer de Dalt, 19.

El motiu d'aquesta nova concentració, segons apunta el web de Somatemps, és per donar suport al president de Democracia y Unidad Española, més conegut per haver-se vestit de Guàrdia Civil a les portes de la residència de Puigdemont a Waterloo, Jaime Vizern, davant de les amenaces que diu que va patir davant de casa seva en forma d'una suposada pintada independentista amb la llegenda "Tic tac boom".

La convocatòria afirma que "no tolerarem amenaces a patriotes que només compleixen amb el seu deure, com Jaime Vizern, quan el govern central és incapaç d'actuar per mantenir la normalitat als carrers de Catalunya".