Quatre conductors donen positiu en alcohol a Manresa amb poques hores de diferència

Imatge de l'accident que va tenir lloc a les 3:38 a la plaça de la Bonavista
Imatge de l'accident que va tenir lloc a les 3:38 a la plaça de la Bonavista | Policia Local Manresa
Redacció
20 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:28h
La Policia Local de Manresa va instruir el vespre-nit de dijous a divendres tres diligències policials i va iniciar un expedient administratiu per conduir sota els efectes de l'alcohol a la ciutat. El primer va ser en un control policial a l'avinguda dels Dolors, a les 21.50h, on un veí d'Artés de 51 anys va triplicar abastament el mínim permès, amb un resultat de 0,85 mg/l. En un altre control, a la carretera del Pont de Vilomara, a la 1.48h de divendres, un altre conductor va donar positiu amb 0,36 mg/l en aire espirat.

Els altres dos conductors van ser detectats després que patissin una sortida de via amb el cotxe que conduïen. A la cruïlla entre la carretera de Vic i el carrer Gaudí, un manresà de 30 anys va patir una sortida de via a les 2 de la matinada, i els agents de la Policia Local li van instruir diligències policials després que es negués a passar el test alcohòlic. A més, en el test de substàncies estupefaents va donar positiu administratiu.

Finalment, a les 3.38h, una altra conductora, veïna de Monistrol de Calders i de 22 anys, va patir una sortida de via a la plaça de la Bonavista (carretera de Vic amb Passeig Pere III). En el test d'alcohol va donar un resultat de 0,67 mg/l en aire espirat. La conductora va ser traslladada a l'hospital de Sant Joan de Déu amb ferides de caràcter lleu.