El 90è aniversari del Lluís de Peguera també se celebra per Sant Jordi

Es presentarà una auca del 90è aniversari i es ballarà la sardana que sota el títol "La rotllana del Peguera" es va escriure per a l'institut

Redacció
19 d'abril del 2018
Actualitzat a les 22:32h
La celebració dels 90 anys de l'institut Lluís de Peguera també tindran el seu protagonisme durant la diada de Sant Jordi amb els lliuraments de premis literaris i fotogràfics que s'han dut a terme a l'institut, la presentació de l'auca dels 90 anys del Peguera i la ballada col·lectiva de la Sardana que sota el títol "La rotllana del Peguera", és una peça escrita de forma expressa per a l'institut pel compositor sallentí Jaume Riu.

Tota la comunitat educativa, metres, alumnes i familiars formaran part de la macrorotllana que es preveu i que tindrà nombrosos cercles per poder encabir a totes les persones que ballaran la sardana a l'hora, acompanyats per músics de cobla que tocaran en directe.

Premis literaris i de fotografia

Abans de la sardana, prevista per al dilluns a dos quarts de dues de la tarda, la sala d'actes del Peguera acollirà el lliurament de premis literaris i de fotografia que han estat organitzats per l'institut.

Nova Pubilla i Hereu de l'institut

Poc abans de ballar-se "La rotllana del Peguera" també es donarà a conèixer qui són els nous Hereu i Pubilla de l'institut del Lluís de Peguera, un càrrec de representació de l'institut en totes les activitats que des del centre s'organitzen.

L'auca dels 90 anys del Peguera

La sala d'actes també serà l'escenari de la presentació de l'auca del 90è aniversari del Peguera que ha estat escrita per Joan Vilamala, que també va ser professor de l'institut. Tot Plegat en un Sant Jordi d'aniversari per a l'institut Lluís de Peguera.