L'Estany celebrarà la diada de Sant Jordi amb tres activitats

Tindrà lloc la presentació d'un llibre, una jornada de neteja i una caminada

Redacció
19 d'abril del 2018
Actualitzat a les 8:35h
L'Estany acollirà aquest cap de setmana tres activitats relacionades amb la diada de Sant Jordi. Divendres a les 7 de la tarda, tindrà lloc a la sala polivalent de la Casa de Cultura la presentació del llibre "Mama, sóc aquí" de Ma. Dolors Beltran. Es tracta d'un llibre d'esperança, de descoberta constant i d'amor infinit.

L'endemà dissabte, es portarà a terme la primera jornada de neteja de fonts i abocadors de 9.30h a 13.30h. El punt de trobada serà la plaça del Monestir. Hi haurà esmorzar per a tothom.

I el diumenge es portarà a terme la sortida per la ruta Graugés II, un Itinerari de 5 km resseguint alguns dels indrets de l'Estany que inspiraren el poeta del poble, en Felip Graugés. La sortida es farà a les 10 h de la Casa de Cultura.

La caminada tindrà una durada aproximada de 2 hores i mitja. Cal venir amb bon calçat. La ruta finalitzarà a la plaça del Monestir, celebrant la trobada amb un aperitiu i el cor parroquial interpretarà el poema Santa Maria de l'Estany (conegut com Verge Sobirana), musicat per Jesús Franquesa.