Sant Vicenç començarà divendres els actes per celebrar la diada de Sant Jordi

Dilluns es farà la 9a Marató de Contes, hi haurà la Fira de Sant Jordi i a la tarda es programa un espectacle d'animació infantil

Redacció
18 d'abril del 2018
Actualitzat el 19 d'abril a les 9:12h
La Diada de Sant Jordi és dilluns, però Sant Vicenç de Castellet escalfarà motors a partir d'aquest divendres amb activitats a diferents punts del municipi. La jornada pròpia de Sant Jordi començarà dilluns amb la tradicional Marató de Contes-Memorial Antònia Albareda, que aquest any arriba a la 9a edició. Hi participaran alumnes, pares i mares i avis i àvies del municipi amb lectura de contes en diferents espais (Plaça de l'Ajuntament, Parc de Sant Joan, Plaça Farmacèutics Gelabert, Plaça Clavé, Biblioteca i Residència d'avis). Durant tot el dia la plaça de l'Ajuntament acollirà la Fira de Sant Jordi amb parades de roses i llibres i a la tarda hi haurà l'espectacle d'animació infantil La llegenda de Sant Jordi a càrrec de la Roda Produccions.

Primers actes

Els actes començaran aquest divendres amb el taller infantil Contes de falda i moixaines a l'Auditori M. Carme Grauvilardell a partir d'1/4 de 6 de la tarda, la representació de La nova llegenda del drac i la princesa a càrrec de l'AMPA de L'Escola Sant Vicenç al Teatre Societat Coral l'Estrella a les 9 del vespre i la revetlla de Sant Jordi amb el concert de Els Cracs d'Andi i la col·laboració de la Coral Nou Horitzó a l'Auditori M. Carme Grauvilardell a partir de les 8 del vespre. Dissabte a les 12 del migdia, també a l'Auditori M. Carme Grauvilardell, en el marc de l'Hora del Conte, es programarà el taller El cavaller Jordi. Taller de pintar cares de princesa, el drac i Sant Jordi adreçat a infants a partir de 3 anys.

Llibres de temàtica local

Des de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet es recorda que es poden adquirir diferents llibres de temàtica local en el marc de la Diada de Sant Jordi. L'OAC i la Biblioteca seran punts de venda dels llibres Castellet de Bages de l'autor Joan Valls, L'Espai Ateneu, de Jordi Bonvehí i Jordi Suades, i de la Llegenda de Castellet.