La Diputació actualitza la cartografia de 646 hectàries de Santpedor

Captura de pantalla de la cartografia digital dels carrers de Santpedor
Captura de pantalla de la cartografia digital dels carrers de Santpedor | Diputació
Redacció
18 d'abril del 2018
Actualitzat a les 16:49h
La Diputació de Barcelona ha realitzat l'actualització de la cartografia topogràfica digital escala 1:1000 de Santpedor, una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques, ja que és la que s'utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, el cadastre i les xarxes de serveis i equipaments. Aquesta cartografia facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques per part del consistori.

A Santpedor s'han cartografiat 646 hectàrees de sòl urbà i urbanitzable del municipi, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística dels seu àmbit territorial.

La cartografia està realitzada a partir de fotografies aèries fetes amb tècniques fotogramètriques i del treball de camp, i està estructurada en sis fitxers que inclouen l'altimetria, planimetria, toponímia, model digital d'elevacions, vialer i model digital del terreny, segons plec d'especificacions tècniques v 2.2 aprovat per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya. 

La cartografia es lliura en els formats Microstation, Autocad i PDF amb nivells i sistema de referència ETRS89.
Arxivat a