Imagina't portarà dissabte al Teatre Conservatori «Un món (i un munt!) de dracs»

«Un món (i un munt!) de dracs» arribarà dissabte al teatre Conservatori
«Un món (i un munt!) de dracs» arribarà dissabte al teatre Conservatori | Promocional
Redacció
18 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:51h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't continuarà aquest dissabte, 21 d'abril a les 17.30h, al Teatre Conservatori amb l'espectacle Un món (i un munt!) de dracs de la Cia. Tanka Teatre, interpretat per Elsa Lluch i Ariadna Matas. 

A Un món (i un munt!) de dracs dues princeses ben peculiars descobreixen una llibreria màgica que amaga molts secrets. Dels seus llibres en surten un munt de dracs que les posen a prova. Vols saber com els vencen? Vols veure com un drac es menja els espectadors del teatre com si fossin sushi? T'agradaria participar en un càsting de dracs i cavallers?

Atreveix-te a conèixer dracs de tota mena i d'arreu del món: de la Xina, Japó, Grècia, Escandinàvia i, fins i tot, els que encara avui dia viuen a Catalunya.

Un espectacle de teatre, titelles, contes, humor, animació i interacció amb el públic per fomentar l'hàbit de la lectura d'una manera divertida.

Les entrades per veure Un món (i un munt!) de dracs tenen un preu de 8€ (6€ amb carnet Imagina't). Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.